02.03.2021 10:07

systém ISIN - Očko

Dotazy k ISIN řeště s HOTlinkou UZIS na  https://www.uzis.cz/index-en.php?pg=contact

 

V souvislosti se zahájením očkování proti onemocnění COVID-19 u praktických lékařů, je nutné provedená očkování a také evidenci pacientů k očkování řádně zaznamenávat do Informačního systému ISIN - Očko, modulu pacienti COVID-19.

Tyto činnosti se provádějí v rezortních zdravotnických registrech MZ (ereg) - https://eregotp.ksrzis.cz/ . Všem subjektům (IČ), byla za tímto účelem v rezortních registrech automaticky přiřazena aplikace Pacienti COVID19 a role "praktik vakcinace". V rámci této aplikace a této role budete provádět evidenci osob k očkování a následně také přímo zápis provedeného očkování. Průběžně na implementaci těchto funkcí pracují také dodavatelé Vašich informačních systémů, abyste mohli tyto činnosti provádět přímo v nich.

Manuál pro zaznamenání provedeného očkování a evidenci pacientů k očkování je k dispozici zde:
https://www.uzis.cz/res/file/covid/covid-19-ockovani-isin-manual-pl-v-1-0.pdf

 

Používáte-li program MEDICUS, ten v současné verzi ...276 již umožňuje zadat očkování přímo nad kartou pacienta a odeslat ho do ISIN .

Napojení na OCKO - rozumí se "Registrace pacienta k očkování" se momentálně připravuje., musíte jej proto pořizovat dle instrukcí přímo na https://eregotp.ksrzis.cz/ .

Uzis bohužel dodal komunikační rozhraní pro ambulantní systémy pozdě.

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Dibala

Kanceláře Karviná, Brno

Horká linka - NONSTOP
+420 777 888 477