24.11.2021 12:25

Automatická kontrola registrujícího GYNEKOLOGA

Vzhledem k narůstajícím nesrovnalostem při vykazování 63050 - a jeho odmítnutí ze stran pojišťoven z důvodu , že pacientka není u Vás registrovaná, máme pro Vás nabídku přídavného modulu k Medicusu 
 
   E-KONTROL ,   s novou funkcí, zjištěním pacientova registrujícího gynekologa.

 

Systém automaticky , při výběru pacienta  ,  ověří jeho druh pojištění ,  jeho registrujícího lékaře  - Praktika,Pediatra,Stomatologa a GYNEKOLOGA ,  rodné číslo - zdali existuje a hlavně jeho zdravotní pojišťovnu, která je uvedena v centrální evidenci VZP. 

V případě , že v poli Stav registrace-gynekologie, nefiguruje Vaše ZZ, není pacientka evidovaná na příslušné ZP pod Vaším IČZ ! 

Modul je dosud velice rozšířený v ordinacích obvodních lékařů a po aktivaci služby "GYNEKOLOG"  si hledá své místo i u Vás.

Nejen , že minimalizuje chyby vykazování na ZP , ale zrychluje dohledání pac.pojiš´tovny  při opravách vratek  /stačí klepnout na tlačítko"Ověřit" a objeví se okno s informacemi - viz.obr. Červeně jsou zvýrazněny rozdíly mezi skutečným stavem a stavem ve Vaší kartotéce.

Modul Vám můžeme aktivovat bezplatně na zkoušku na 1 měsíc.

 

Při namátkových kontrolách se zjišťuje poměrně velké množství těchto nesrovnalostí mezi stavem ve Vašich kartotékách a stavem na ZP.

Jako každý rok nabízím i jednorázovou kontrolu Vaší registrované klientely.

Porovnáme strojově informace z ZP a vaší kartotéky a vytiskneme rozdíly.  Dle výsledných sestav Vám pak poradíme, jak dále pokračovat. Cena za servis je 500 kč.  

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Dibala

Kanceláře Karviná, Brno

Horká linka - NONSTOP
+420 777 888 477