22.09.2011 09:18

Nastřelování náušnic

Vážené  kolegyně,  kolegové .

 
Dovoluji si Vám  nabídnout  službu  pro Vaše dětské   pacienty.
Již  od  1.1 2011  provádíme  aplikaci  naušnic  miminkům   i větším dětem,  či dospělým   také nastřelením  v ORL  ambulanci  MUDr. Turoňové v  poliklinice  Karviná-Mizerov.
 

O nastřelování

Zdobení lidského těla šperky je záliba stará jako lidstvo samo. Jednou z ozdob, která je dnes velmi žádaná, jsou náušnice.  Propichování uší se až donedávna provádělo nepohodlně, nepříjemně a bolestivě. Nebylo vždy možné dodržet základní hygienické požadavky, vpichy se někdy zanítily a dlouho se hojily. Tyto nepříjemnosti vyřešila technologie propíchnutí uší pomocí nastřelovací pistole, která ucho rychle a bezbolestně propíchne a zároveň nasadí náušnici a uzavře ji. Tyto nastřelovací náušnice, které také dodáváme (užití jiných náušnic není možné), jsou vyrobeny ze speciálního kovu, potaženy 24karátovým zlatem - žlutý kov nebo palladiem - bílý kov. Splňují všechny potřebné hygienické požadavky. Balení náušnic je sterilní a při jejich správné aplikaci nedojde k žádnému kontaktu s rukou osoby, která náušnice nastřeluje. Neobsahují nikl ani jiné zdraví škodlivé látky. Jsou testovány  státní zkušebnou a je na ně vystaveno Prohlášení o shodě.

Cena   400Kč   za aplikaci  včetně 1  páru naušnic.

Aplikaci provádíme v době  ordinace, lepší je termín ale   domluvit  telefonicky . Vyhnete se tak  možného  kontaktu s  nemocnými pacienty.

Tel.  kontakt  595395227 sestra     nebo  tel: 596338158

Budeme se  těšit  na Vaši  návštěvu     MUDR  Marcela  Turoňová

 



Více zde: https://ddtech.webnode.cz/inzerce/

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Dibala

Kanceláře Karviná, Brno

Horká linka - NONSTOP
+420 777 888 477